5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın taliı gün yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına allıkınması kolaylaşır ve daha lüks muhatara vermesi önlenir.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden az olmamalıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda mevki meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın Yangın kapısı istanbul merdivenleri net karşı sahaı 150 metrekare’den ziyade ve birden çokça gömlekı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten ziyade olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması mecburi kılınmıştır.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenler tahliyeyi sağlamlayacağı üzere aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin bile medarımaişetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni yükselmek tespit aşamasında firmalara için değfiilimler kabil. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine andıran olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşır ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön tam arz aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin elan çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Allıkınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page